Orkester


Carina E. Nilsson - Kapellmästare/piano
Carina E. Nilsson är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg med piano som huvudinstrument. Med över 6 000 spelningar i bagaget och drygt 250 framträdanden per år är Carina utan att överdriva en av landets mest anlitade och uppskattade pianister, kapellmästare och  ackompanjatörer.

Magnus Josephson - Gitarr
Magnus Josephson har sedan han tog examen från Kungliga Musikhögskolan 2004 jobbat som professionell gitarrist. Magnus har spelat med en mängd svenska artister genom åren och har frekvent synts till som gitarrist i tv-programmen Idol och Sommarkrysset. Han har även medverkat som musiker i diverse musikaluppsättningar.

Fredrik Bergström - Trummor
Fredrik Bergström är utbildad vid Fridhems folkhögskola, samt Drummers Collective och The New School i New York och har sedan tidigt 90-tal spelat trummor på en professionell nivå i olika sammanhang inom pop/rock, funk/fusion, jazz och storband. Genom åren har Fredrik spelat med artister som Mikael Rickfors, Andreas Johnson, Dan Hylander, Charlotte Perrelli, Svante Thuresson, Peter Jöback, Charlie Norman och Rikard Wolff, bland många andra.

Magnus Eugenson - Bas
Magnus Eugenson spelar elbas och kontrabas sedan 25 år. Han har under sin karriär turnerat över hela världen på scener som Royal Albert Hall och Hollywood Bowl, och har spelat med artister som Benny Andersson, Eric Gadd, Louise Hoffsten och Thorsten Flinck, för att nämna några.